Δελτίο Τύπου :Συνάντηση με Υφυπουργό Εξωτερικών κ. Κωνσταντίνο Φραγκογιάννη

Πραγματοποιήθηκε συνάντηση στο Υπουργείο Εξωτερικών  την 25η Οκτωβρίου 2019 με τον Υφυπουργό Εξωτερικών για την Οικονομική Διπλωματία και την Εξωστρέφεια, κ. Κωνσταντίνο Φραγκογιάννη και τον Πρόεδρο του Ελληνο- Αφρικανικού Επιμελητηρίου κ. Σωτήρη Μουσούρη. Στην συνάντηση  παραβρέθηκαν επίσης ο Πρέσβης κ. Φραγκίσκος Κωστελένος και το μέλος του Δ.Σ. κ. Ευάγγελος Καμάρης.

Αντικείμενο της συνάντησης αποτέλεσε η ενημέρωση για τους σκοπούς  και τις δραστηριότητες του Επιμελητηρίου, όπως οι   βασικοί στόχοι, δραστηριότητες,, εκδηλώσεις, σχέση με EBCAM, συμμετοχή σε επιχειρηματικές αποστολές, καθώς και για την  εκδήλωση για τα 20 χρόνια του Επιμελητηρίου στα τέλη Νοεμβρίου, στην οποία εκλήθη ο Υφυπουργός να απευθύνει χαιρετισμό. 

Από την πλευρά του ο Υφυπουργός διαβεβαίωσε τη στήριξη του ΥΠΕΞ προς το Επιμελητήριο σημειώνοντας ότι το έργο του Επιμελητηρίου είναι διαχρονικά πολύτιμο και αξιοθαύμαστο, Υποσχέθηκε  ότι θα παραστεί στον εορτασμό της επετείου για τον οποίον θα παραχωρηθεί η αίθουσα Κρανιδιώτη στο Υπουργείο Εξωτερικών. Δεσμεύτηκε να συνδράμει όπου και όπως μπορεί για να υποστηρίξει περαιτέρω το έργο του Επιμελητηρίου με σκοπό τη περαιτέρω ανάπτυξη των εμπορικών και οικονομικών σχέσεων μεταξύ Ελλάδας και Αφρικής.