Ημερίδα "Επιχειρηματικές Ευκαιρίες στην Νιγηρία", ΕΒΕΑ 11.11.2016

Στα πλαίσια της υποστήριξης με πρακτικό τρόπο της εξωστρέφειας των ελληνικών επιχειρήσεων το Ελληνο-Αφρικανικό Επιμελητήριο Εμπορίου και Ανάπτυξης, η  Πρεσβεία της Νιγηρίας, και το Ελληνο-Νιγηριανό Επιμελητήριο  διοργανώνουν Ημερίδα με τίτλο «Επιχειρηματικές Ευκαιρίες στην Νιγηρία», που θα λάβει χώρα στις 11 Νοεμβρίου 2016, στο Ε.Β.Ε.Α. (Ακαδημίας 7, 8ος όροφος- 9:00-13:00).

 Στην ημερίδα θα γίνουν παρουσιάσεις από εκπροσώπους της  Πρεσβείας της Νιγηρίας και των Διμερών Επιμελητηρίων - Ελληνο-Αφρικανικό & Ελληνο-Νιγηριανό - καθώς και από Έλληνες επιχειρηματίες που έχουν  πλούσια εμπειρία   για το επιχειρηματικό περιβάλλον της Νιγηρίας, τους τομείς που παρουσιάζουν ενδιαφέρον και τις προοπτικές, εκτιμήσεις για μελλοντικές εξελίξεις καθώς  και τις δυνατότητες συμπράξεων με τοπικούς εταίρους κλπ.

 Θα επακολουθήσει συζήτηση και κατ’ ιδίαν επαφές.

 Οι συμμετέχοντες στην Ημερίδα μπορούν να παραβρεθούν την Παρασκευή 12 Νοεμβρίου 2016 στο ξενοδοχείο President, Λ. Κηφισίας 43, Αθήνα, ώρα 20:00 - 23:30, στην τελετή απονομής βραβείων των Νιγηριανών της Διασποράς,  ενισχύοντας τις δυνατότητες γνωριμίας και συνεργασίας μεταξύ των Νιγηριανών και των Ελλήνων επιχειρηματιών.