Πρόσκληση Ενημερωτικής Ημερίδας :«Προοπτικές και ευκαιρίες των Ελλήνων επιχειρηματιών για εμπόριο και επενδύσεις στην Γκάνα»

Το Ελληνο-Αφρικανικό Επιμελητήριο Εμπορίου και Ανάπτυξης, σε συνεργασία με το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών (ΕΒΕΑ), τον ΣΕΒ σύνδεσμος επιχειρήσεων και βιομηχανιών, τον Σύνδεσμο Εξαγωγέων (ΣΕΒΕ) και την Ελληνική Εταιρεία Επενδύσεων και Εξωτερικού Εμπορίου (EnterpriseGreece), εν όψει της επιχειρηματικής αποστολής που θα πραγματοποιηθεί στην Γκάνα στις 13 με 16 Μαΐου 2024, σας προσκαλούν να παρακολουθήσετε Ενημερωτική Ημερίδα με θέμα:

«Προοπτικές και ευκαιρίες των Ελλήνων επιχειρηματιών για εμπόριο και επενδύσεις στην Γκάνα»

Την Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024 και ώρα 14: 00, στο ΕΒΕΑ (Aκαδημίας 7, 5ος όροφος)

H Ημερίδα θα αφορά ενημέρωση σχετική με την πολιτικοοικονομική κατάσταση της χώρας, τις εξελίξεις και τις τάσεις, το επιχειρηματικό περιβάλλον, τις εξαγωγικές και επενδυτικές ευκαιρίες στη Γκάνα και γενικότερα τις συνθήκες και τις προοπτικές συνεργασίας μεταξύ των δύο χωρών.

Κύρια ομιλήτρια θα είναι η κα Μarianna Gabriel, η οποία κατέχει τη θέση της Επίτιμης Προξένου της Ελλάδας και της Κύπρου στην Γκάνα και της Διευθύντριας για την Δυτική Αφρική στην εταιρία MYTILINEOS S.A. Επίσης, παρουσίαση για τις επιχειρηματικές δυνατότητες στην Γκάνα θα πραγματοποιήσει εκπρόσωπος της Eurobank.

Σε περίπτωση ενδιαφέροντος, παρακαλούμε όπως συμπληρώσετε εδώ τη φόρμα συμμετοχής.  Σημειώνεται ότι η εκδήλωση θα διεξαχθεί στα ελληνικά, με φυσική παρουσία.