Πρόσκληση Εσπερίδας: «Επιχειρηματικές Δυνατότητες στην Υποσαχάρια Αφρική»

Στο πλαίσιο των δράσεων υποστήριξης της επιχειρηματικής εξωστρέφειας, το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο και το Ελληνο-Αφρικανικό Επιμελητήριο Εμπορίου και Ανάπτυξης διοργανώνουν Ενημερωτική Ημερίδα για τις ευκαιρίες και δυνατότητες επιχειρηματικής παρουσίας στις αγορές της Υποσαχάριας Αφρικής, τη Δευτέρα 15 Ιουλίου 2019, 17.00, στην αίθουσα του ΔΙΚΕΜΕΣ-Διεθνές Κέντρο Ελληνικών και Μεσογειακών Σπουδών, Πλατεία Σταδίου 5 (πλησίον Παναθηναικού Σταδίου). 

Στην Ημερίδα θα γίνουν ολοκληρωμένες παρουσιάσεις για τις χώρες Νιγηρία, Νότια Αφρική, Ζάμπια σχετικά με τις πρόσφατες οικονομικές εξελίξεις και το επιχειρηματικό περιβάλλον, για τους κλάδους με προοπτική ανάπτυξης και για τις ευκαιρίες που προσφέρουν σε ξένες εταιρίες για επωφελή επιχειρηματική δραστηριότητα. Παράλληλα, στελέχη εταιριών που έχουν δραστηριοποιηθεί στις χώρες αυτές, θα μεταφέρουν την εμπειρία τους, θα δώσουν χρήσιμες συμβουλές, υποδείξεις και καλές πρακτικές για προώθηση προϊόντων, αναζήτηση συμπράξεων και κατάλληλων εταίρων, επενδυτικών κινήσεων, κλπ. και θα επισημάνουν δυσκολίες, προβλήματα, πλεονεκτήματα, κίνητρα, στοιχεία ιδιαίτερα σημαντικά για όσες εξωστρεφείς ελληνικές εταιρίες περιλαμβάνουν στα σχέδιά τους την Υποσαχάρια Αφρική.

 Σημειώνεται ότι αντίστοιχη Ημερίδα διοργανώνεται στη Θεσσαλονίκη στις 18 Ιουλίου 2019.

Για περισσότερες πληροφορίες: κ. Γιάννης Πατσιαβός, Senior Manager, Ελληνογερμανικού Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου, [email protected], τηλ. 2106419026, 6945234747, κα Τζένη Ζαχαράκη, Διευθύντρια Ελληνο-Αφρικανικού Επιμελητηρίου, [email protected], τηλ. 2107297711.

 

Πρόγραμμα Εκδήλωσης

Participation Form