Συνάντηση του Πρόεδρου κ. Σωτήρη Μουσούρη με τον Γενικό Γραμματέα Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων και Εξωστρέφειας του Υπουργείου Εξωτερικών κ. Ιωάννη Σμυρλή.

Ο Πρόεδρος του Ελληνο-Αφρικανικού Επιμελητηρίου κ. Σωτήρης  Μουσούρης, συνοδευόμενος από τον κ. Νίκο Βασιλείου, Μέλος του Δ.Σ.του Ελληνο-Αφρικανικού Επιμελητηριου Εμπορίου και Ανάπτυξης και Μέλος του Δ.Σ. του ΕΒΕΑ πραγματοποίησαν ημίωρη συνάντηση   με τον Γ. Γραμματέα Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων και Εξωστρέφειας του Υπουργείου Εξωτερικών κ. Ιωάννη Σμυρλη.

Αντικείμενο της συνάντησης αποτέλεσε η ενημέρωση για την στρατηγική, τους σκοπούς  και τις δραστηριότητες του Επιμελητηρίου, όπως οι   βασικοί στόχοι, εκδηλώσεις, σχέση με EBCAM, συμμετοχή σε επιχειρηματικές αποστολές κ.α. καθώς και για το όραμα του Ελληνο-Αφρικανικού Επιμελητηρίου  

Ο κ. Ιωάννης Σμυρλης επισήμανε ότι καταβάλλονται προσπάθειες για την προώθηση των συμφερόντων των Ελλήνων επενδυτών και εξαγωγέων στην Αφρική, όπως και για την προσέλκυση επενδύσεων από τις αντίστοιχες χώρες και θα  συνδράμει όπου και όπως μπορεί για να υποστηρίξει περαιτέρω το έργο του Επιμελητηρίου με σκοπό τη περαιτέρω ανάπτυξη των εμπορικών και οικονομικών σχέσεων μεταξύ Ελλάδας και Αφρικής.